7 ani consecutiv pe locul I

În cadrul festivității Topul Județean al Societăților din Județul Constanța – Ediția 2018, organizată joi, 31 octombrie 2019 de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură – Constanța, Clinica Cermed a acordat unul dintre premiile importante ale tombolei serii.
Precum ne-am obișnuit deja colaboratorii, clinica noastră a oferit cu bucurie și anul acesta servicii […]

Noul Centru Avram Iancu

Începand cu 07 octombrie 2019 adresa Cermed de pe Avram Iancu nr. 34 devine Avram Iancu nr. 69

Vă aşteptam în casă nouă să beneficiaţi de servicii medicale la standarde de excelenţă, cu medici dedicaţi şi cabinete utilate cu echipamente de ultimă generaţie!

 

 

 

 

 

 
Alaturi de TINE si FAMILIA TA!

 

Consult ginecologic – Gratuit!

 
Deoarece orice afecţiune ginecologică netratata este un pericol, iar efectul pe termen lung poate fi infertilitatea sau alte complicaţii grave ce vă pot periclita viaţa, la Clinica Cermed puteţi efectua consultaţii ginecologice in mod gratuit!
Programaţi-va la un consult oferit de Dr. Ionescu Paris – Medic Specialist Obstetrică și Ginecologie – Gratuit! – cu bilet de trimitere de […]

Castigator Tombola Ziua Indragostitilor

Așteptarea a luat sfârșit!!!

Tombola organizată de centrul nostru medical, ce oferea ca premiu celor ce au efectuat în perioada 1 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019 fișa de preschimbare permis auto un sejur de doua persoane de ziua îndrăgostiților în Poiana Brașov,  a ajuns la sfârșit. Fericita câștigătoare a tombolei este doamna Soroceanu Constantina din Constanța. Extragerea a avut loc astăzi, 1 februarie, […]

Tombola ziua indragostitilor

Centrul Medical Cermed te trimite de Ziua Indragostitilor in POIANA BRASOV!

Concursul se deruleaza in perioada 1 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019 si se adreseaza persoanelor care efectueaza fisa de preschimbare permis auto in acest interval si depun in urna aflata in receptia sediului central al clinicii din strada Constantin Hurmuzache nr. 11, Constanta, voucherul […]

PACHET GINECOLOGIE

Trebuie sa stiti ca vizita la ginecolog este un eveniment periodic obisnuit din viata unei femei care are grija de sanatatea sa si tocmai de aceea, indiferent daca aveti vreun simptom sau nu, trebuie sa va faceti timp pentru o vizita la medicul ginecolog.
In cadrul clinicii CERMED veti primi ingrijire de cea mai buna calitate, veti […]

Oferta analize medicale

Starea ta de sanatate este poate cel mai important lucru pentru a putea realiza ceea ce iti doresti. De aceea, este recomandat sa faci un set de analize uzuale, chiar daca nu te confrunti cu probleme de sanatate.

Stiind ca este mai sigur, mai ieftin si mai bine sa prevenim decat sa tratam, venim in sprijinul tau […]

Concurs Analize De Laborator

Stimati pacienti, dupa cum v-am anuntat, am pregatit un MARE CONCURS pentru dumneavoastra! Asadar, in FIECARE LUNA, incepand cu luna februarie si pana la sfarsitul anului 2016, vom alege PACIENTUL LUNII si vom oferi CADOU un pachet de analize in valoare de 200 lei, la alegere. Aveti ocazia sa va creati propriul pachet de analize […]

Concurs

CONCURSUL LUNII SEPTEMBRIE INCEPE CHIAR ACUM CASTIGA CHIAR TU O CONSULTATIE OFTALMOLOGICA GRATUITA !!!

Avand in vedere ca cei mai multi dintre noi utilizeaza dispozitivele digitale si gadgeturile care solicita extrem de mult ochii si ne obosesc foarte repede, in perioada 07-30 SEPTEMBRIE 2015, clinica Cermed ofera ca premiu efectuarea unei consultatii oftalmologice GRATUIT !!!

In cadrul consultatiei […]

Concurs

CONCURS !!! FISA MEDICALA CARNET DE MARINAR GRATUITA !!!

Potrivit unui proverb danez, odata ce ai ajuns pe mare, trebuie sa navighezi!
Dar ca sa navighezi ai nevoie de efectuarea vizitei medicale necesara obtinerii/prelungirii CARNETULUI DE MARINAR

Asadar, in perioada 20-31 august 2015, clinica Cermed ofera ca premiu efectuarea vizitei medicale necesara carnetului de marinar GRATUIT !!!

Pasii care […]

0724 82 82 89