În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Ranetti Aurelian

Funcție: Medic Primar Endocrinologie / Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice / Medic Primar Medicină Internă
Competență: Ecografie
Specialitate: Endocrinologie

Endocrinologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul și gestionarea sistemului endocrin, care include glandele endocrine și hormonii pe care acestea îi produc și îi eliberează în organism.

Glandele endocrine reglează multe funcții critice ale corpului, cum ar fi metabolismul, creșterea, dezvoltarea sexuală, funcționarea sistemului imunitar și starea de bine generală.

Tarife Endocrinologie

Consultație 200 lei
Ecografie tiroidiană 200 lei

Tarife Boli Nutriție

Consultație Boli de Nutriție 200 lei

Aspectele domeniului medical

Endocrinologia joacă un rol crucial în gestionarea echilibrului hormonal și în menținerea sănătății generale a pacienților. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult
  header-echipa-ac-a.jpg

  7 ANI CONSECUTIV PE LOCUL I

  În cadrul festivității Topul Județean al Societăților din Județul Constanța – Ediția 2018, organizată joi, 31 octombrie 2019 de către Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură – Constanța, Clinica…
  Mai mult

  NOUL CENTRU AVRAM IANCU

  Începand cu 07 octombrie 2019 adresa Cermed de pe Avram Iancu nr. 34 devine Avram Iancu nr. 69 Vă aşteptam în casă nouă să beneficiaţi de servicii medicale la standarde…
  Mai mult