COLONOSCOPIE

Ce este colonoscopia?

Colonoscopia este o procedură medicală pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor colonului și rectului, inclusiv cancerul colorectal.

La CLINICA CERMED, beneficiați de tehnologii avansate precum Blue Light Imaging (BLI) și Linked Color Imaging (LCI) în cadrul colonoscopiei, o procedură medicală vitală pentru examinarea colonului și a rectului. Aceste tehnologii permit medicului să exploreze interiorul colonului cu o claritate și o acuratețe crescute, evidențiind și caracterizând leziunile și modificările mucoasei intestinale. Prin intermediul acestor inovații, colonoscopia devine nu doar o metodă de diagnostic și tratament, ci și o modalitate de detectare precoce a afecțiunilor precum polipii, inflamațiile și cancerul colorectal, sporind șansele de recuperare și îmbunătățind prognosticul pacienților.

Descoperă Tehnologia Avansată în Colonoscopie!

Tehnologia 3-LED MULTI-LIGHT asigură:

Tehnologia avansată a aparaturii de ultima generație pe care o folosim permite o examinare mai rapidă și mai precisă, reducând astfel disconfortul pentru pacienți și timpul necesar pentru procedură.

1. MODUL LCI (LINKED COLOUR IMAGING)

În comparație cu imagistica pe bază de lumină albă, LCI accentuează diferențele din spectrul culorii roșii prin etape de post-procesare avansată. Contrastul imbunătățit al culorii roșii determină o detecție îmbunătățită a inflamațiilor și delimitarea precisă a acesteia.

2. MODUL BLI (BLUE LIGHT IMAGING)

Imagistica cu contrast de înaltă intensitate cu modul BLI permite o vizualizare superioară a modelelor vasculare superficiale și ale mucoaselor. Punând accent pe caracteristicile de absorbție la lungimi de undă mici corespunzătoare hemoglobinei (la 410 nm), în raport cu culorile din spectrul luminii albe se obțin imagini cu contrast îmbunătățit și precis.

La CERMED, recunoaștem importanța obținerii unui diagnostic precis în tratarea afecțiunilor gastrointestinale. Detectând aceste afecțiuni în stadii incipiente, avem șansa de a interveni în mod eficient și de a îmbunătăți perspectivele de vindecare.

Aparatura folosită reprezintă o inovație de vârf în domeniul colonoscopiei, special conceput pentru screening-ul și caracterizarea leziunilor/polipilor în timp real. Deținând tehnologia Multi Light™, acest sistem asigură o vizualizare îmbunătățită, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate a imaginii.

Tehnologia inovatoare BLI (Blue Light Imaging) și LCI (Linked Colour Imaging) oferă modalități de observare avansate, accentuând detecția inflamațiilor și facilitând delimitarea acestora. Imagistica cu contrast de înaltă intensitate, în special cu modul BLI, permite o vizualizare superioară a modelelor vasculare superficiale și a mucoaselor, ajutând la identificarea și tratamentul adecvat al afecțiunilor gastrointestinale.

La CLINICA CERMED, suntem dedicați să oferim cele mai bune tehnologii și tratamente pentru sănătatea dumneavoastră.

Programați-vă consultația astăzi și descoperiți beneficiile sistemului nostru de ultima generatie pentru sănătatea dumneavoastră gastro-intestinală!

Tarife

Endoscopie Digestivă Inferioară (Colonoscopie) - Cu bilet de trimitere GRATUIT
Endoscopie Digestivă Inferioară (Colonoscopie) - Cu plată 480 lei
Polipectomie simplă 150 lei
Hemostază simplă 300 lei
Hemostază complexă 400 lei
Biopsie 170 lei
Anestezie 280 lei

…sau completați formularul de mai jos:

    Formular Programare Consultație – Investigații Paraclinice – Colonoscopie