În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Tiwari Rishi Raj

Funcție: Medic Primar Cardiolog
Competență: Ecografie cardiacă
Specialitate: Cardiologie

Cardiologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor inimii și sistemului cardiovascular.

Medicii specializați în cardiologie, cunoscuți sub numele de cardiologi, se concentrează pe sănătatea inimii, prevenirea bolilor cardiovasculare și gestionarea pacienților cu afecțiuni cardiace.

Tarife

Consultație 200 lei
Ecografie cardiacă 250 lei
Holter EKG 24 H 200 lei
Holter EKG 48 H 400 lei
Holter Tensiune 24 H 150 lei

Aspectele domeniului medical

Cardiologia joacă un rol esențial în menținerea sănătății cardiovasculare și în gestionarea afecțiunilor inimii. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult