În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Anghel Reghina Maria

Funcție: Medic Primar Pediatrie Generală

Pediatria este o ramură a medicinei care se concentrează pe îngrijirea sănătății copiilor, de la nou-născuți până la adolescenți.

Medicii specializați în pediatrie, cunoscuți sub numele de pediatri, se ocupă de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul bolilor și afecțiunilor specifice vârstelor tinere.

Tarife

Consultație 200 lei

Aspectele domeniului medical

Pediatria joacă un rol crucial în menținerea sănătății și dezvoltării optime a copiilor, contribuind la asigurarea unei vieți sănătoase și fericite în copilărie și adolescență. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Ziua 3 – Medical Cermed @Maritime Business Week 2024

  În urma acestor zile pline de seminarii, conferințe, prezentări și discuții în zona expozițională, din cadrul Maritime Business Week, incluzând aici și SEAtalks by SEAPLIFY, am reușit, atât să aflăm…
  Mai mult

  Clinica CERMED susține promovarea sănătății în rândul tinerilor

  Sâmbătă la Constanța a avut loc etapa națională a Concursului Național de Educație pentru Sănătate finalizată cu Festivitatea de Premiere a tinerilor finaliști, iar marile premii au fost acordate de…
  Mai mult

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult