În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Ion Ramona Rebeca

Funcție: Medic Specialist Reabilitare Medicală / Director Medical / Medic Specialist Medicină de Familie
Competențe: Ecografie
Specialitate: Medicină Familie / Reabilitare Medicală
Contract CAS

Recuperarea medicală, cunoscută și sub denumirea de fizioterapie sau terapie de recuperare, este o disciplină medicală specializată în restabilirea funcției și mobilității unei persoane după o afecțiune, accident sau intervenție chirurgicală.

Această formă de terapie se concentrează pe îmbunătățirea calității vieții pacienților prin intermediul exercițiilor și tehnicilor care vizează recuperarea fizică și funcțională.

Tarife

Consultație cu bilet de trimitere GRATUIT
Consultație cu plată 150 lei

Aspectele domeniului medical

Recuperarea medicală joacă un rol esențial în îmbunătățirea calității vieții și independenței pacienților. Terapeuții de recuperare lucrează adesea în colaborare cu alți profesioniști din domeniul sănătății pentru a asigura o abordare complexă și integrată a procesului de vindecare. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult