În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Bunda Cristina

Funcție: Doctor în științe medicale / Master Hepatologie și Gastroenterologie

Competență: Ecografie generală

Medicina de Urgență este o ramură a medicinei care se ocupă cu acordarea îngrijirilor medicale imediate și de urgență pentru pacienții cu afecțiuni acute sau critice. Această specialitate medicală se concentrează pe evaluarea rapidă a pacienților, stabilizarea stării lor de sănătate și furnizarea tratamentului necesar în situații de urgență.

Medicii de urgență sunt instruiți să gestioneze o gamă largă de afecțiuni, inclusiv traume, accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord, intoxicații, arsuri, reacții alergice severe și altele.

Tarife

Consultație 200 lei
Consultație de control 100 lei
Ecografie abdomen inferior 150 lei
Ecografie abdomen superior 150 lei
Ecografie abdomen superior și inferior 250 lei

Aspectele domeniului medical

Departamentele de urgență sunt echipate cu tehnologie avansată și resurse medicale pentru a permite diagnosticul rapid și tratamentul imediat al pacienților cu afecțiuni grave.

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult