FIȘE NAVIGATORI

FIȘE INTERNAȚIONALE PENTRU ÎMBARCARE

Departamentul de medicină maritimă este construit pe cea mai puternică, dar și simplă filozofie: oferirea personalului navigant un mediu care favorizează excelența medicală, respectul si încrederea .

Încă de la început am acordat o atenție deosebită pentru a avea cele mai bune calificări și aptitudini și am depus toate eforturile posibile pentru a avea cel mai bun spațiu de lucru, zona de așteptare, echipamente medicale.

Avem o experiență în domeniu de peste 20 ani efectuând fișe medicale pentru navigatori în conformitate cu normele impuse de Asociația Internațională de Medicină Maritimă fiind membru al IMHA (International Maritime Health Association).

Departamentul de medicină maritimă oferă servicii medicale integrate și acreditate de medicină maritimă internațională, prin examinări clinice medicale pentru personalul navigant, închidere de fișe maritime, analize și investigații specifice. Toate acestea sunt efectuate de o echipă de peste 20 de medici specialiști, cu o vastă experiență în domeniu. 

Clinica CERMED este o unitate agreată de către Ministerul Transporturilor pentru efectuarea examinărilor medicale ale personalului navigant.

Departamentul de medicină maritimă deservește aproximativ 50 firme de crewing în cele două puncte de lucru avizate, pentru efectuarea:

De ce să alegi MEDICAL CERMED?

Pentru a solicita detalii suplimentare vă puteți adresa Departamentului de Medicină Maritimă, coordonator Corina Cristea:

Programul pentru efectuarea vizitelor medicale:
Luni – Vineri:  9:00 – 17:00
Sâmbătă:         9:00 – 11:00

– Str Constantin Hurmuzache nr 9-13;
    Tel: 0241 663 333 ,     0721 122 341
– Str Avram Iancu nr 69;
    Tel: 0241 663 332 ,     0721 122 347

…sau completați formularul de mai jos:

    Formular Fișe Medicale

    Fișe medicale pentru:
    medicina munciinavigatoriobținerea/preschimbarea permisuluisiguranța transporturilorpsihologice port armă