În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Voicu Cristina

Funcție: Medic Pneumolog / Medic Internist
Competență: Ultrasonografie generală
Specialitate: Radiologie

Medicina internă este o specialitate medicală care se concentrează pe diagnosticul, tratamentul și îngrijirea adultilor cu o gamă largă de afecțiuni medicale.

Medicii interni, cunoscuți și sub numele de interniști sau medici interniști, sunt specializați în gestionarea pacienților cu probleme medicale complexe, inclusiv afecțiuni cronice și multiple.

Tarife Medicină Internă

Consultație Medicină Internă 220 lei
Consultație de control Medicină Internă 160 lei
Consultație Medicină Internă + Ecografie totală 450 lei
Ecografie abdomen inferior 150 lei
Ecografie abdomen superior 160 lei
Ecografie abdomen superior și inferior 250 lei

Tarife Pneumologie

Consultație 280 lei
Consultație de control 160 lei
Spirometrie 100 lei
Spirometrie cu Bronhodilatație 160 lei

Aspectele domeniului medical

Medicina internă este o specialitate vastă și esențială, ocupându-se de nevoile medicale generale ale pacienților adulți. Interniștii oferă îngrijire comprehensivă, stabilind și menținând relații pe termen lung cu pacienții lor, contribuind astfel la gestionarea pe termen lung a sănătății acestora. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult