În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Păun Adriana Loredana

Funcție: Medic Specialist Ortopedie Pediatrică
Specialitate: Ortopedie Pediatrică

Ortopedia pediatrică este o subspecialitate a ortopediei care se ocupă de diagnosticul și tratamentul problemelor musculo-scheletale la copii, de la nou-născuți la adolescenți.

Ortopedicii pediatrici sunt medici specializați în gestionarea afecțiunilor care afectează oasele, articulațiile și mușchii copiilor în timpul perioadei de creștere și dezvoltare.

Tarife

Consultație 200 lei
Ecografie șold 150 lei

Aspectele domeniului medical

Ortopedia pediatrică are ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții copiilor și adolescenților, asigurându-se că aceștia se dezvoltă și cresc cu sistemul musculo-scheletal sănătos. Consultarea unui ortoped pediatric este recomandată în cazul în care se observă probleme musculo-scheletale sau în situații de accidentare, pentru evaluare și tratament adecvat. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult