În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Cheregi Camelia

Funcție: Medic Specialist Medicină de Familie
Specialitate: Medicină de Familie

Medicina de familie, cunoscută și sub denumirea de medicină generală, este o specialitate medicală care se concentrează pe îngrijirea comprehensivă și continuă a pacienților de toate vârstele, genuri și stadii ale vieții.

Medicii de familie sunt specializați în furnizarea îngrijirii preventive, diagnosticului și gestionării bolilor comune, oferind o perspectivă holistică asupra sănătății pacientului.

Tarife

Consultație Medicină de Familie 150 lei
Consultație Medicină Generală 150 lei

Aspectele domeniului medical

Medicina de familie sau cea generală este orientată către relații pe termen lung cu pacienții și oferă o abordare de dimensiuni mari a îngrijirii medicale. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult

  RECOLTĂRI ANALIZE MEDICALE LA DOMICILIU

  Medical CERMED vine în sprijinul tău și al familiei tale cu posibilitatea de a recolta analize medicale chiar la tine acasă, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la…
  Mai mult

  CONSULTAȚII ENDOCRINOLOGIE CU BILET DE TRIMITERE

  Ne face plăcere să vă anunțăm că începând cu data de 03.01.2022, adăugăm în portofoliul specialităților medicale la care puteți efectua consultații în sistem decontat CAS și Endocrinologia, venind astfel…
  Mai mult