În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Cojocaru Dan Alexandru

Funcție: Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie
Contract CAS

Ortopedia-traumatologia reprezintă o subramură a ortopediei care se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului musculo-scheletal, în special ale oaselor și articulațiilor, cauzate de traume și leziuni.

Ortopedia-traumatologia acoperă o gamă largă de condiții, de la fracturi și entorse la leziuni mai grave care necesită intervenții chirurgicale.

Tarife

Consultație cu bilet de trimitere GRATUIT
Consultație 200 lei
Consultație de control 100 lei
Infiltrație cu PRP 2400 lei
Infiltrație intraarticulară 250 lei
Infiltrație cu acid hialuronic 900 lei

Aspectele domeniului medical

Ortopedia-traumatologia are un rol crucial în gestionarea leziunilor musculo-scheletale cauzate de traumatisme, având ca obiectiv restabilirea funcționalității și prevenirea complicațiilor aferente. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult