În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Rednic Delia Roxana

Funcție: Medic Specialist Cardiolog
Specialitate: Cardiologie

Cardiologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor inimii și sistemului cardiovascular.

Medicii specializați în cardiologie, cunoscuți sub numele de cardiologi, se concentrează pe sănătatea inimii, prevenirea bolilor cardiovasculare și gestionarea pacienților cu afecțiuni cardiace.

Tarife

Consultație 200 lei
Ecografie cardiacă 200 lei
Holter EKG 24H 200 lei
Holter EKG 48 H 400 lei
Holter Tensiune 24 H 150 lei

Aspectele domeniului medical

Cardiologia joacă un rol esențial în menținerea sănătății cardiovasculare și în gestionarea afecțiunilor inimii. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Ziua 3 – Medical Cermed @Maritime Business Week 2024

  În urma acestor zile pline de seminarii, conferințe, prezentări și discuții în zona expozițională, din cadrul Maritime Business Week, incluzând aici și SEAtalks by SEAPLIFY,…
  Read more

  Clinica CERMED susține promovarea sănătății în rândul tinerilor

  Sâmbătă la Constanța a avut loc etapa națională a Concursului Național de Educație pentru Sănătate finalizată cu Festivitatea de Premiere a tinerilor finaliști, iar marile…
  Read more

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere…
  Read more