În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Dumitru Andrada Florentina

Funcție: Medic Specialist Gastroenterologie
Specialitate: Gastroenterologie
Spitalizare de zi

Gastroenterologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor care afectează sistemul gastrointestinal, care include tractul digestiv și organele asociate.

Acest domeniu se concentrează pe prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor digestive, cum ar fi bolile intestinale, problemele hepatice, tulburările pancreatice și altele.

Tarife Gastroenterologie

Consultație cu bilet de trimitere - Internare de zi GRATUIT
Consultație cu plată 200 lei
Consultație de control 150 lei
Consultație Gastroenterologie 200 lei
Ecografie abdomen superior 200 lei

Tarife Colonoscopie

Endoscopie Digestivă Inferioară (Colonoscopie) - Cu bilet de trimitere GRATUIT
Endoscopie Digestivă Inferioară (Colonoscopie) - Cu plată 480 lei
Polipectomie simplă 150 lei
Hemostază simplă 300 lei
Hemostază complexă 400 lei
Biopsie 170 lei
Anestezie 280 lei

Tarife Endoscopie

Endoscopie Digestivă Superioară - Cu bilet de trimitere GRATUIT
Endoscopie Digestivă Superioară - Cu plată 400 lei
Anestezie 280 lei

Aspectele domeniului medical

Gastroenterologia acoperă întregul tract digestiv, începând de la gură și continuând cu esofagul, stomacul, intestinul subțire, intestinul gros, rectul și anusul. Printre bolile comune tratate de gastroenterologi se numără refluxul gastroesofagian, ulcerele stomacale, colita ulcerativă, boala Crohn, sindromul de intestin iritabil, ciroza hepatică, hepatita și cancerul de colon.

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

COLONOSCOPIE

Ce este colonoscopia?

Colonoscopia este o procedură medicală pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor colonului și rectului, inclusiv cancerul colorectal.

ENDOSCOPIE

Ce este endoscopia digestivă superioară?

Endoscopia digestivă superioară (EDS) este o procedură medicală utilizată pentru explorarea esofagului, stomacului și primei părți a intestinului subțire, cunoscută sub numele de duoden. Această investigație se efectuează folosind un tub flexibil specializat, denumit endoscop, care permite medicului să examineze și să diagnosticheze afecțiunile care pot afecta aceste organe.

Prin intermediul endoscopiei, avem posibilitatea să identificăm o varietate largă de modificări, printre care se numără hemoragiile, inflamațiile, ulceratiile, infecțiile, tumorile, hernia hiatală sau ciroza hepatică. Detectând aceste afecțiuni în stadii incipiente, avem șansa de a interveni în mod eficient și de a îmbunătăți perspectivele de vindecare.

La CLINICA CERMED, beneficiați de tehnologii avansate precum Blue Light Imaging (BLI) și Linked Color Imaging (LCI), o procedură medicală vitală pentru examinarea colonului și a rectului. Aceste tehnologii permit medicului să exploreze interiorul colonului cu o claritate și o acuratețe crescute, evidențiind și caracterizând leziunile și modificările mucoasei intestinale. Prin intermediul acestor inovații, colonoscopia devine nu doar o metodă de diagnostic și tratament, ci și o modalitate de detectare precoce a afecțiunilor precum polipii, inflamațiile și cancerul colorectal, sporind șansele de recuperare și îmbunătățind prognosticul pacienților.

La CERMED, recunoaștem importanța obținerii unui diagnostic precis în tratarea afecțiunilor gastrointestinale. Detectând aceste afecțiuni în stadii incipiente, avem șansa de a interveni în mod eficient și de a îmbunătăți perspectivele de vindecare.

Aparatura folosită reprezintă o inovație de vârf în domeniul endoscopiei, special conceput pentru screening-ul și caracterizarea leziunilor/polipilor în timp real. Deținând tehnologia Multi Light™, acest sistem asigură o vizualizare îmbunătățită, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate a imaginii.

Tehnologia inovatoare BLI (Blue Light Imaging) și LCI (Linked Colour Imaging) oferă modalități de observare avansate, accentuând detecția inflamațiilor și facilitând delimitarea acestora. Imagistica cu contrast de înaltă intensitate, în special cu modul BLI, permite o vizualizare superioară a modelelor vasculare superficiale și a mucoaselor, ajutând la identificarea și tratamentul adecvat al afecțiunilor gastrointestinale.

Descoperă Tehnologia Avansată în Colonoscopie și Endoscopie!

Tehnologia 3-LED MULTI-LIGHT asigură:

Tehnologia avansată a aparaturii de ultima generație pe care o folosim permite o examinare mai rapidă și mai precisă, reducând astfel disconfortul pentru pacienți și timpul necesar pentru procedură.

1. MODUL LCI (LINKED COLOUR IMAGING)

În comparație cu imagistica pe bază de lumină albă, LCI accentuează diferențele din spectrul culorii roșii prin etape de post-procesare avansată. Contrastul imbunătățit al culorii roșii determină o detecție îmbunătățită a inflamațiilor și delimitarea precisă a acesteia.

2. MODUL BLI (BLUE LIGHT IMAGING)

Imagistica cu contrast de înaltă intensitate cu modul BLI permite o vizualizare superioară a modelelor vasculare superficiale și ale mucoaselor. Punând accent pe caracteristicile de absorbție la lungimi de undă mici corespunzătoare hemoglobinei (la 410 nm), în raport cu culorile din spectrul luminii albe se obțin imagini cu contrast îmbunătățit și precis.

La CLINICA CERMED, suntem dedicați să oferim cele mai bune tehnologii și tratamente pentru sănătatea dumneavoastră.

Programați-vă consultația astăzi și descoperiți beneficiile sistemului nostru de ultima generatie pentru sănătatea dumneavoastră gastro-intestinală!

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  RECOLTĂRI ANALIZE MEDICALE LA DOMICILIU

  Medical CERMED vine în sprijinul tău și al familiei tale cu posibilitatea de a recolta analize medicale chiar la tine acasă, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la…
  Mai mult

  CONSULTAȚII ENDOCRINOLOGIE CU BILET DE TRIMITERE

  Ne face plăcere să vă anunțăm că începând cu data de 03.01.2022, adăugăm în portofoliul specialităților medicale la care puteți efectua consultații în sistem decontat CAS și Endocrinologia, venind astfel…
  Mai mult

  CONSULT GINECOLOGIC – GRATUIT

  Deoarece orice afecţiune ginecologică netratata este un pericol, iar efectul pe termen lung poate fi infertilitatea sau alte complicaţii grave ce vă pot periclita viaţa, la Clinica Cermed puteţi efectua…
  Mai mult