În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Mocanu Ion

Funcție: Medic Specialist Psihiatrie
Specialitate: Psihiatrie
Contract CAS

Atunci când vine vorba despre rolul unui psihiatru, acesta este un profesionist specializat în sănătatea mentală, dedicat să ofere suport și îndrumare persoanelor care se confruntă cu diverse probleme psihologice.

Psihiatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticul, tratamentul și prevenirea tulburărilor mentale și a altor condiții legate de sănătatea mintală.

Tarife

Consultație cu bilet de trimitere GRATUIT
Consultație 200 lei
Consultație de control 150 lei

Aspectele domeniului medical

Psihiatrii efectuează evaluări detaliate ale stării mentale a pacientului pentru a stabili un diagnostic precis. Psihiatrii au abilități în prescrierea medicamentelor psihotrope pentru a trata simptomele tulburărilor mentale. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult