În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Maxim George Răzvan

Funcție: Doctor în Științe Medicale / Medic Primar Cardiolog ECDS 2
Competență: Stimulatoare și Defibrilatoare cardiace implantabile, Ecografie Vasculară
Specialitate: Cardiologie

Cardiologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor inimii și sistemului cardiovascular.

Medicii specializați în cardiologie, cunoscuți sub numele de cardiologi, se concentrează pe sănătatea inimii, prevenirea bolilor cardiovasculare și gestionarea pacienților cu afecțiuni cardiace.

Tarife

Consultație + Ecografie cardiacă 600 lei
Holter EKG 24 H 200 lei
Holter EKG 48 H 400 lei
Holter Tensiune 24 H 150 lei
Verificare stimulator 250 lei

Aspectele domeniului medical

Cardiologia joacă un rol esențial în menținerea sănătății cardiovasculare și în gestionarea afecțiunilor inimii. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere…
  Read more

  RECOLTĂRI ANALIZE MEDICALE LA DOMICILIU

  Medical CERMED vine în sprijinul tău și al familiei tale cu posibilitatea de a recolta analize medicale chiar la tine acasă, fără a mai fi…
  Read more

  CONSULTAȚII ENDOCRINOLOGIE CU BILET DE TRIMITERE

  Ne face plăcere să vă anunțăm că începând cu data de 03.01.2022, adăugăm în portofoliul specialităților medicale la care puteți efectua consultații în sistem decontat…
  Read more