În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Shanazo Dhimitri

Funcție: Medic Primar Endocrinologie
Specialitate: Endocrinologie
Spitalizare de zi

Endocrinologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul și gestionarea sistemului endocrin, care include glandele endocrine și hormonii pe care acestea îi produc și îi eliberează în organism.

Glandele endocrine reglează multe funcții critice ale corpului, cum ar fi metabolismul, creșterea, dezvoltarea sexuală, funcționarea sistemului imunitar și starea de bine generală.

Tarife

Consultație cu bilet de trimitere - Internare de zi GRATUIT
Consultație cu plată 200 lei
Consultație de control 100 lei
Ecografie de sân 200 lei
Ecografie tiroidiană 200 lei

Aspectele domeniului medical

Endocrinologia joacă un rol crucial în gestionarea echilibrului hormonal și în menținerea sănătății generale a pacienților. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult