În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Oancea Maria

Funcție: Medic Specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Specialitate: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Spitalizare de zi

Această ramură se concentrează pe diagnosticarea, tratamentul și gestionarea pacienților cu diabet zaharat și alte tulburări metabolice, precum și pe oferirea de servicii de consiliere nutrițională. 

Echipa medicală poate include medici endocrinologi, diabetologi, nutriționiști, asistente medicale și alți profesioniști specializați, ce lucrează împreună pentru a furniza o îngrijire completă și personalizată.

Tarife

Consultație cu bilet de trimitere - Internare de zi GRATUIT
Consultație Boli de Nutriție 250 lei
Consultație Diabet și Boli Metabolice 200 lei
Consultație de control Boli de Nutriție 150 lei
Consultație de control Diabet Zaharat, Nutriție și Boli de Nutriție 100 lei

Aspectele domeniului medical

Această secție medicală abordează nu doar aspectele medicale ale diabetului și ale tulburărilor metabolice, ci și aspecte legate de stilul de viață și nutriție. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult