În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Ionescu Paris

Funcție: Doctor în Științe Medicale / Asistent Universitar / Medic Primar Obstetrică-Ginecologie
Competențe: Ultrasonografie Obstetrică-Ginecologie, Colposcopie, Histeroscopie, Laparoscopie, Uro-Ginecologie
Specialitate: Obstetrică-Ginecologie
Contract CAS

Obstetrica și ginecologia sunt două specialități medicale interconectate care se ocupă de sănătatea femeilor, începând de la adolescență și până la vârsta înaintată.

Aceste specialități se concentrează pe îngrijirea femeilor în timpul sarcinii, nașterii și perioadei postpartum, precum și pe diagnosticarea și tratamentul bolilor și afecțiunilor sistemului reproducător feminin.

Tarife

Consultație cu bilet de trimitere GRATUIT
Consiliere avort medicamentos 1200 lei
Consultație 250 lei
Consultație de control 150 lei
Colposcopie 300 lei
Ecografie pelviană 250 lei
Ecografie transvaginală 250 lei
Extacție sterilet 250 lei
Incizie - Drenaj chist glanda Bartholin 350 lei
Monitorizare sarcină 400 lei
Montare sterilet 300 lei

Aspectele domeniului medical

Consultațiile regulate la obstetrician-ginecolog sunt esențiale pentru menținerea sănătății reproductive a femeilor și pentru depistarea timpurie a oricăror afecțiuni. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult