În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Jercan Elena-Romina

Funcție: Medic Specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Specialitate: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
contract CAS

Această ramură se concentrează pe diagnosticarea, tratamentul și gestionarea pacienților cu diabet zaharat și alte tulburări metabolice, precum și pe oferirea de servicii de consiliere nutrițională. 

Echipa medicală poate include medici endocrinologi, diabetologi, nutriționiști, asistente medicale și alți profesioniști specializați, ce lucrează împreună pentru a furniza o îngrijire completă și personalizată.

Tarife

Consultație cu bilet de trimitere GRATUIT
Consultație Boli de Nutriție 250 lei
Consultație de control Boli de Nutriție 150 lei
Consultație de control Diabet Zaharat, Nutriție și Boli de Nutriție 100 lei
Consultație Diabet și Boli Metabolice 200 lei
Consultație Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice 150 lei

Aspectele domeniului medical

Această secție medicală abordează nu doar aspectele medicale ale diabetului și ale tulburărilor metabolice, ci și aspecte legate de stilul de viață și nutriție. Din sfera de lucru a domeniului, fac parte următoarele:

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult

  RECOLTĂRI ANALIZE MEDICALE LA DOMICILIU

  Medical CERMED vine în sprijinul tău și al familiei tale cu posibilitatea de a recolta analize medicale chiar la tine acasă, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la…
  Mai mult

  CONSULTAȚII ENDOCRINOLOGIE CU BILET DE TRIMITERE

  Ne face plăcere să vă anunțăm că începând cu data de 03.01.2022, adăugăm în portofoliul specialităților medicale la care puteți efectua consultații în sistem decontat CAS și Endocrinologia, venind astfel…
  Mai mult