În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

Dr. Trușcă Adina Georgiana

Funcție: Medic Specialist Chirurgie Vasculară
Specialitate: Chirurgie Vasculară
Contract CAS

Chirurgia este o ramură a medicinei care implică intervenții fizice asupra organismului pentru diagnostic, tratament sau îmbunătățirea stării de sănătate a pacientului.

Chirurgia vasculară este o subspecialitate a chirurgiei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului vascular, mai exact a arterelor, venelor și vaselor limfatice.

Aspectele domeniului medical

Chirurgia vasculară joacă un rol crucial în prevenirea complicațiilor grave, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale, atacurile de cord sau amputațiile, și contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților cu afecțiuni vasculare.

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Tarife

Consultație cu bilet de trimitere GRATUIT
Consultație Chirurgie Vasculară 250 lei
Ecografie carotidă 300 lei
Eco Doppler aortă 300 lei
Eco Doppler aortă + Eco Doppler artere renale 450 lei
Eco Doppler artere renale 300 lei
Eco Doppler arterial bilateral 350 lei
Eco Doppler arterial unilateral 250 lei
Eco Doppler fistulă arteriovenoasă 400 lei
Eco Doppler venos bilateral 350 lei
Eco Doppler venos unilateral 250 lei

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult