În Clinica Cermed, ne luăm angajamentul pentru sănătatea ta și punem la dispoziție o gamă completă de analize medicale și investigații paraclinice la cele mai înalte standarde de calitate internațională.

[wp-review id="20814"]

Dr. Pănciulescu Constantin

Funcție: Medic Primar Chirurg
Specialitate: Chirurgie generală

Chirurgia este o ramură a medicinei care implică intervenții fizice asupra organismului pentru diagnostic, tratament sau îmbunătățirea stării de sănătate a pacientului.

Suntem încântați să îl avem în echipa noastră pe domnul doctor Pănciulescu Constantin, un cadru medical profesionist dedicat pe aria sa.

Aspectele domeniului medical

Chirurgia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul intervențional al bolilor și afecțiunilor prin proceduri chirurgicale. Chirurgii sunt medici specializați în efectuarea acestor intervenții, care pot include operații pe organe interne, țesuturi moi, oase sau alte structuri anatomice.

Specializare continuă

Mediu de lucru modern

Grijă față de pacient

Galerie Clinică

Vă așteptăm într-un loc primitor, modern și adaptat-tehnologic cerințelor cotidiene pentru un diagnostic precis și o rezolvare rapidă.

Pacientul pe primul loc!

  Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

  Contact Clinică

  Intrați în legătură cu personalul nostru amabil de la clinică.

  Cermed

  Articole recente

  Clinica Medicală CERMED oferă pacienților și spitalizare de zi: de la 1 aprilie se pot face inclusiv endoscopii și colonoscopii

  Clinica Medicală CERMED este, de 20 de ani, o prezență constantă pe piața de profil de la malul mării. Iuliana Bara este cea care a pus bazele clinicii, pornind de…
  Mai mult

  Recuperare medicală cu tehnologie de ultimă oră, la Medical Cermed

  La Clinica Cermed, te așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a-ți susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității.…
  Mai mult

  Cum să te pregătești pentru o Colonoscopie?

  Pregătire endoscopie digestivă superioară – EDS dimineața: Restrângere alimentară în cursul dimineții, restrângere hidrică cu minim 2 ore înaintea orei programării – EDS după-amiaza: restrângere alimentară cu cel puțin 8…
  Mai mult