Interviu cu Iuliana Bara – CERMED sărbătoreşte 20 de ani de activitate: servicii medicale de înaltă calitate, 33 de specializări şi internări de zi

Interviu cu Iuliana Bara – CERMED sărbătoreşte 20 de ani de activitate: servicii medicale de înaltă calitate, 33 de specializări şi internări de zi

Iuliana Bara devenea antreprenor în urmă cu 20 de ani, atunci când firma la care lucra ca manager a decis să încheie relaţiile contractuale cu ea. Ceea ce la momentul respectiv putea fi interpretat ca un eşec, s-a transformat într-o afacere de succes.

Având experienţă în lucrul cu oamenii, Iuliana Bara a pus bazele clinicii Cermed. În 20 de ani Cermed s-a dezvoltat aşa încât acum are două sedii în Constanţa, 33 de specializări, din care 14 specializări sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, adică se  decontează. „Avem o gamă largă de pacienţi, şi am dorit ca ei să beneficieze de servicii care nu implică nici un cost, pentru 14 dintre specializări, toate de înaltă calitate”, spune Iuliana Bara. Detaliile fiecărui serviciu în parte poate fi consultat pe site-ul cermed.ro. Revenind la începuturile Cermed, Iuliana Bara a declarat că primul client a fost o firmă din domeniul maritim; firma în cauză continuă şi azi colaborarea cu Cermed: navigatorii pe care îi reprezintă continuă să îşi facă analizele în aceeaşi clinică.

„De la 1 noiembrie anul acesta am inaugurat Secţia de recuperare medicală. Ea funcţiona la nivelul clinicii, acum a fost extinsă la două etaje. Directorul nostru medical a gândit această latură tot pentru partea maritimă – pentru navigatori. Pe această secţie funcţionează spitalizarea de o zi”, a mai precizat Iuliana Bara.

Vorbind despre noutăţile Cermed, Iuliana Bara a făcut referire şi la serviciul de recoltare analize de la domiciliu (detalii aici: https://cermed.ro/recoltari-analize-medicale-la-domiciliu/).

La împlinirea a 20 de ani de activitate Cermed, Iuliana Bara anunţă că va fi organizată o petrecere atât pentru angajaţi (peste 100), cât şi pentru pacienţi. Evenimentul va avea loc în Centrul Multicultural Th. Burada, iar detaliile despre petrecere, dar nu numai, le puteţi afla urmărind materialul VIDEO.

La mulţi ani, Cermed!

 

Articol preluat integral din cotidianul online FOCUSPRESS