Două decenii de excelență medicală, la Constanța, Clinica CERMED sărbătorește anii de performanță, inovație și profesionalism în sănătate într-un cadru festiv de excepție

Două decenii de excelență medicală, la Constanța, Clinica CERMED sărbătorește anii de performanță, inovație și profesionalism în sănătate într-un cadru festiv de excepție

De 20 de ani, excelența în materie de servicii medicale poartă un nume, la Constanța: CERMED. Cunoscută constănțenilor în special drept „clinica navigatorilor”, CERMED a scrie, la malul mării, o poveste de succes presărată cu mult perfecționism, grijă și atenție pentru pacienți.

sihologul Iuliana Bara este fondatorul celor două clinici CERMED, omul care a avut viziunea, dar și determinarea de a construi, de la zero, un proiect pentru oameni, care să devină, în timp, un etalon inclusiv pentru competitori.

„În 2003, pe 1 decembrie, am deschis această clinică în Constanța, am deschis-o când eram foarte tânără, eram cu 20 de ani mai tânără, pot spune că m-am maturizat odată cu această clinică. Am plecat de la un principiu simplu, acela de a deveni un etalon pe piața serviciilor de sănătate din Constanța, asta mi-am dorit de la început și se pare că am reușit. Mă declar mulțumită la acest moment pentru nivelul la care am ajuns aici, pe plan local. Am ajuns, într-adevăr, un etalon pe piața serviciilor medicale constănțene. Foarte mulți dintre concurenții noștri ne iau ca model în foarte multe acțiuni și politici”, a mărturisit, pentru CTnews, Iuliana Bara, manager general CERMED.

De la clinica navigatorilor la unul dintre cei mai proactivi competitori de pe piața serviciilor medicale din Constanța

În cele două decenii de existență, evoluția a fost cuvântul de ordine care a dictat parcursul serviciilor oferite de CERMED, la Constanța. Pe lângă diplome de excelență și atestate, cea mai importantă disticție pe care echipa medicală o primește este loialitatea pacienților. Persoane fizice sau companii aleg constant calitatea oferită de clinica CERMED.

„În continuare prestăm servicii medicale pentru navigatori, în continuare sunt pacienții noștri și ne bucurăm că avem firme cu care colaborăm de acum 20 de ani, de când am deschis. Acest fapt mă încântă cel mai tare. Avem o stabilitate, o fidelitate a clienților noștri, avem firme pentru care prestăm servicii de medicina muncii de peste 10 ani, avem acum o gamă foarte variată de servicii medicale, pe care le prestăm, avem 33 de specialități medicale”, a mai precizat Iuliana Bara.

Printre cele mai căutate specialități medicale puse la dispoziție de clinica CERMED se numără cardiologia, ginecologia, dar și pediatria, care, deși introdusă recent în paleta de servicii, a reușit să câștige rapid încrederea pacienților. Componenta de recuperare medicală este cea mai nou înființată ramură pe care clinica CERMED o pune la dispoziția pacienților săi.

„Pe partea de recuperare, într-adevăr, am plecat tot de la ideea că tot navigatorilor vrem să le oferim partea de recuperare medicală, dar nu ne adresăm doar lor. Avem un centru de recuperare medicală foarte modern, inaugurat recent, la 1 noiembrie”, a afirmat managerul general al CERMED.

O echipă de medici tineri, atent selecționați

Dinamică, modernă și orientată spre nevoile pacienților, clinica medicală privată CERMED din Constanța se distinge prin oferirea unor servicii de înaltă calitate, menite să satisfacă cele mai exigente așteptări. Într-un peisaj medical competitiv, CERMED se remarcă prin mai multe caracteristici cheie care fac experiența pacientului memorabilă.

Pe primul loc se află întotdeauna calitatea serviciilor medicale. CERMED pune accentul pe furnizarea unor servicii medicale de înaltă clasă, bazate pe cele mai recente practici și tehnologii medicale. Echipa de medici și asistente este nu doar bine pregătită și dedicată să ofere o îngrijire personalizată pentru fiecare pacient, ci este și foarte atent selecționată.

„Sunt foarte selectivă în privința alegerii personalului. Nu am avut niciodată o problemă în a găsi medici. Foarte mulți sau 90% dintre medicii care lucrează aici sunt veniți prin recomandări. Majoritatea sunt constănțeni, dar avem și medici care vin din București și dau consultații în Constanța. Ador să lucrez cu medici tineri, deschiși la provocări la fel ca mine, îmi plac tinerii profesioniști, dornici de afirmare. Îmi place să lucrez cu ei, îi selectez cu foarte mare atenție și într-adevăr este un avantaj pentru ei atunci când cineva din echipa mea veche îi recomandă”,  a mai subliniat managerul Iuliana Bara.

În total, 134 de medici fac parte din actuala echipă a CERMED care se preocupă să le ofere constănțenilor, dar nu numai servicii medicale la cel mai înalt nivel de calitate.  Profesionalismul și empatia sunt doar două dintre principalele calități pe care oricine trece pragul clinicii private CERMED din Constanța le remarcă la întregul personal. De la atmosfera caldă din recepție, până la comunicarea deschisă și transparentă oferită de medicii și asistentele medicale care abordează fiecare pacient cu respect și înțelegere, orice act medical la CERMED se transformă într-o experiență menită să insufle o stare de bine pacientului.

Accesibilitate și confort

Localizată strategic în Constanța, clinica CERMED este ușor accesibilă și oferă facilități de parcare convenabile. Spațiile excelent  întreținute, împreună cu lumina caldă, creează o atmosferă plăcută și prietenoasă pentru toți vizitatorii.

Un punct în plus pe care pacienții îl acordă clinicii private CERMED a fost câștigat prin recunoașterea importanței flexibilității în efectuarea programărilor. Clinica oferă opțiuni de programare convenabile, cu accent pe respect față de timpul pacienților, facilitând accesul la servicii medicale în momentele care corespund cel mai bine nevoilor acestora.

Tehnologie la zi

Utilizarea tehnologiei moderne reprezintă unul dintre factorii de care pacienții țin cel mai adesea cont atunci când aleg să apeleze la serviciile unei clinici private în detrimentrul uneia de stat sau a unui alt competitor din sistemul privat de sănătate, chiar dacă tarifele percepute pentru servicii sunt mai accesibile în altă parte.

Așa cum sublinia și managerul general Iuliana Bara, prioritatea esențială a clinicii pe care o conduce este să ofere pacienților cele mai eficiente servicii, rezultate din combinarea tehnologiei moderne cu gradul crescut de competență al cadrelor medicale. De asemenea, de la programări online, la dosare medicale electronice, clinica se adaptează constant la tendințele tehnologice actuale pentru a facilita interacțiunea cu pacienții.

În calitate de psiholog, Iuliana Bara a înțeles din start că starea de sănătate sufletească a pacientului este elixirul care grăbește vindecarea aproape oricărei afecțiuni. De aceea, pentru a completa oferta sa medicală, CERMED pune la dispoziția pacienților și servicii complementare, cum ar fi diagnosticul avansat, programe de wellness și consultații nutriționale, pentru a promova un stil de viață sănătos.

De ani buni, CERMED se bucură de referințe excelente din partea celor care beneficiază de serviciile sale. Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, pentru a răsplăti devotamentul propriei echipe, dar și loialitatea clienților și pacienților, CERMED organizează un spectacol aniversar, care va fi găzduit de Teatrul „Jean Constantin” din Constanța.

„Anul acesta, fiind aniversarea de 20 de ani, îmi doresc să fie un an cu totul special, memorabil atât pentru echipa mea, cât și pentru pacienții noștri și atunci am decis că aș vrea să fac acest eveniment comun, să petrecem, să sărbătorim echipa împreună cu pacienții noștri, pacienți cărora le mulțumim pentru anii în care ne-au fost aproape. Le suntem recunoscător că datorită lor și pretențiilor lor am evoluat atât de mult. (…) Este într-adevăr un eveniment unic în Constanța, nu s-a mai întâmplat așa ceva pe piața serviciilor medicale din Constanța.

Vom avea alături de noi, de echipă și de pacienții noștri, o serie de artiști locali și naționali. Va veni acolo Ionuț Galani, Mihai Trăistariu, Mircea Cazan, Vlăduța Lupău, pe care multă lume o așteaptă, mai este Ansamblul «Brâulețul», care ne va încânta cu colinde. Vom avea o tombolă, vom avea o parte de premiere, îmi doresc să fie ceva cu totul inedit”, a conchis Iuliana Bara, într-un interviu inedit acordat CTnews.

În concluzie, clinica privată CERMED din Constanța reprezintă o alegere de încredere pentru pacienții care caută servicii medicale de calitate superioară într-un mediu cât se poate de prietenos și modern. Cu o abordare orientată către pacient și o echipă dedicată, CERMED continuă să se afirme drept o clinică medicală privată atractivă și eficientă din punct de vedere al raportului dintre calitate și preț.

Articol preluat integral din cotidianul online CTNEWS.RO