RECUPERARE MEDICALĂ

Medicina fizică și de reabilitare sau recuperarea medicală este o specialitate medicală clinică, complexă, ce vizează prevenirea și tratarea afecțiunilor de tip muscular și osteo-articular, de tip acut sau cronic, din sfera ortopedică, neurologică, reumatologică și degenerativă. Este specialitatea ce se adresează oricărei vârste și care privește pacientul în ansamblul lui, fizic și emoțional.

MEDICAL CERMED a pregătit special pentru pacienții săi o altfel de abordare a departamentului de fizioterapie și kinetoterapie. Am creionat un proiect cu adevărat unic, cu un design deosebit, reușind să îmbinăm funcționalitatea cu arta într-un loc care să asigure starea de bine mentală, liniștea și confortul pacienților.

Departamentul de fizioterapie și kinetoterapie din cadrul clinicii CERMED îmbină într-un mod armonios actul medical de calitate cu profesioniști în domeniu și aparatură de ultimă generație. Am conturat pentru pacienții noștri un sanctuar modern pentru vindecare și regenerare cu un design biomimetic, toate contribuind la bunăstarea emoțională a pacienților. Culorile pale și neutre alese au fost inspirate din cromatica naturii tocmai pentru a evoca seninătatea și echilibrul.

Clinica servește ca un catalizator pentru vindecare, iar detaliile estetice și confortul urban joacă un rol terapeutic. Ameliorarea și tratarea durerilor fizice de orice proveniență prin intermediul aparaturii, a planurilor personalizate și a expertizei specialiștilor noștri este țelul nostru de zi cu zi.

Cu determinare și empatie, specialiștii clinicii sunt pregătiți să te sprijine în următoarele situații:

La Clinica Cermed, va așteaptă un spațiu generos și primitor, dotat cu tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru a va susține procesul de recuperare și de redobândire a mobilității și funcționalității. Pentru a ne desfășura activitatea la cele mai înalte standarde, Departamentul de fizioterapie și kinetoterapie dispune de aparatură modernă ce curpinde:

Dacă ești în căutarea unui loc unde să-ți recuperezi mobilitatea și tonusul muscular pierdut din cauza unor afecțiuni, intervenții medicale sau accidente nefericite, atunci MEDICAL CERMED este alegerea perfectă pentru tine. Programează o consultație gratuită, în sistem CAS, la unul dintre medicii de mai jos:

Recuperare Medicală - Medici:

DR. ION RAMONA REBECA

Funcție: Medic Specialist Reabilitare Medicală / Director Medical / Medic Specialist Medicină de Familie / Competențe: Ecografie Specialitate: Medicină Familie / Reabilitare Medicală - Contract CAS

DR. BULGĂR IONELA MĂDĂLINA

Funcție: Medic Specialist Recuperare Medicală - Contract CAS

    Formular Programare Consultație – Recuperare medicală

    Alegeți tipul investigației: