O.R.L.

OtoRinoLaringologia este specialitatea chirurgicală care diagnostichează și tratează afecțiunile nasului, gâtului și urechilor. Dacă apar tulburări la nivelul nasului, urechilor sau gâtului care nu se ameliorează în câteva zile, trebuie să se consulte medicul ORL-ist.

În cadrul clinicii Cermed, principala preocupare este ca pacientul să se simtă în siguranță la noi și să beneficieze de tot confortul necesar. Pentru consultațiile ORL dispunem de cel mai modern și complet unit ORL din Constanța, cu ajutorul căruia putem efectua la standardele cele mai înalte orice investigație ORL (investigații microscopice, endoscopie în format Full HD).

Pe lângă angajamentul pentru excelență pe care ni-l asumăm în tot ceea ce facem, în cadrul clinicii CERMED, folosim la capacitate maximă aparatura de ultimă generație pentru a asigura calitatea actului medical, diagnosticul precis și siguranța pacientului.

Aparatele ultraperformante cu care este dotată clinica le oferă medicilor informații fidele despre starea dumneavoastră de sănătate, permițându-le să vă prescrie un tratament adecvat și eficient.

O.R.L. - Medici:

DR. VILCEA VLAD-ALEXANDRU

Medic Specialist ORL - Contract CAS

DR. RUSU RODICA

Doctor în Științe Medicale / Medic Primar ORL

    Formular Programare Consultație – O.R.L (Otorinolaringologie)

    Alegeți tipul investigației: