NEUROLOGIE

Specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos (encefal, măduva spinării, nervi periferici).

Afecțiunile neurologice, cele mai frecvente, sunt: accidentele vasculare cerebrale, epilepsia, traumatismele craniene, bolile neoplazice ale sistemului nervos, bolile de mișcare (Boala Parkinson), bolile de nervi periferici, neuroni motori, mușchi sau joncțiune neuro-musculara (neuropatii periferice, miastenia gravis), tulburări de somn, migrene.

Afecțiunile sistemului nervos central pot fi înăscute (congenitale), dobândite în cursul vieții (inflamatorii, de origine vasculară, prin procesul de îmbătrânire, neoplastice, de natură traumatică etc.).

INVESTIGAȚII:

NEUROLOGIE - Spitalizare de Zi

Consultații neurologie – în regim SPITALIZARE DE ZI ce includ proceduri de Recuperare Medicală – GRATUITE

La Clinica Cermed, poți beneficia de acum de consultații gratuite la medicul neurolog pentru evaluări complete în regim de Spitalizare de zi. Vă recomandăm o evaluare complexă la NEUROLOGIE, in regim de Spitalizare de zi dacă întâmpinați simptome precum dureri de cap, dureri lombare, cervicale, vertij, probleme de vedere, echilibru instabil, slăbiciune musculară, sau senzații de amorțeală ori furnicături în membre.

La clinica CERMED, puteți accesa servicii neurologice decontate prin sistemul de asigurări de sănătate, cu trimitere de la medicul de familie către NEUROLOGIE – INTERNARE DE ZI.

Serviciile oferite includ:

iar, după caz, la indicația medicului neurolog, puteți beneficia GRATUIT de:

Ai grijă de sănătatea ta! Solicită o programare din timp!

Neurologie - Medici:

DR. IONIȚĂ CRISTINA ELENA

Specialitate: Medic Specialist Neurolog - Contract CAS

DR. MITREA MIHAELA

Funcție: Medic Specialist Neurolog - Spitalizare de zi

DR. NAUM DUMITRU

Funcție: Medic Specialist Neurologie / Specialitate: Neurologie - Contract CAS

DR. PLEȘESCU OANA

Funcție: Medic Specialist Neurologie / Specialitate: Neurologie - Contract CAS

    Formular Programare Consultație – Neurologie

    Alegeți tipul investigației: