LABORATOR ANALIZE MEDICALE

Clinica Medicală CERMED vă oferă o paletă largă de analize, efectuate în cadrul unui laborator dotat la cele mai înalte standarde, utilizând reactivi de calitate și respectând toate procedurile specifice până în cele mai mici detalii. Echipa de medici specialiști și primari în medicina de laborator, împreună cu biologi, biochimiști și asistente de laborator, își desfășoară activitatea zilnic cu maximă responsabilitate pentru rezultate corecte.

Efectuăm o gamă largă de analize medicale, conform standardelor de calitate internațională

REALIZĂM INVESTIGAȚII DIFERITE PRECUM:

Încrederea în calitatea analizelor medicale efectuate a fost câștigată printr-un efort continuu de investiții și optimizare a metodelor de lucru, cel mai important factor implicat fiind tehnologia avansată.

Aparatura laboratorului este automatizată în totalitate. Probele sunt preluate de analizoare automate conectate la un sistem informatic care le coordonează și centralizează rezultatele.

Dorind eficientizarea și sporirea încrederii în analizele efectuate de noi, am introdus codul unic de bare existent pentru fiecare pacient în parte. De asemenea, stocăm și arhivăm electronic istoricul pacienților noștri, urmărindu-se astfel evoluția lor și, în același timp, poate reprezenta un avantaj în administrarea unei terapii corecte.

În calitate de laborator, ne concentrăm asupra confortului și siguranței pacientului, îl tratăm cu atenție și respect, astfel toate datele și informațiile oferite de clienții noștri, precum și rezultatele analizelor efectuate, sunt confidențiale.

AVANTAJELE ONLINE-ULUI:

Pacienții care s-au prezentat la sediul laboratorului nostru pentru recoltare își pot monitoriza rezultatele analizelor în orice moment. Pacientului i se va oferi parola secretă și toate datele necesare accesării rezultatelor pe Internet.

VERIFICĂ REZULTATELE ANALIZELOR TALE

DESCOPERĂ GAMA COMPLETĂ DE ANALIZE

Programați-vă prin completarea formularul de mai jos:

    Formular Programare Investigații Laborator

    Alegeți tipul investigației:
    hematologiebiochimiealergologieimunologiemarkeri tumoraliserologiemarkeri cardiacimarkeri endocrinimarkeri osoșimicrobiologietoxicologie