CARDIOLOGIE

INVESTIGAȚII MEDICALE:

Aparatele ultraperformante cu care este dotată clinica vă oferă medicilor informații fidele despre starea dumneavoastră de sănătate, permițându-le să vă prescrie un tratament adecvat și eficient.

Cardiologia este o specialitate medicală care are ca subiect de studiu bolile inimii și ale vaselor de sânge și cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.

Într-o țară în care bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces, vizita la medicul cardiolog este foarte importantă la apariția oricăror simptome. Clinica Medicală CERMED vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu consultații de specialitate și o serie de investigații și analize medicale necesare pentru un diagnostic corect și precoce. O echipă medicală tânără și profesionistă, dotarea completă și prețurile corecte sunt doar câteva dintre motivele pentru care puteți alege CERMED.

Cardiologie - Medici:

DR. IONESCU MIHAELA

Funcție: Doctor în Științe Medicale / Medic Specialist în Cardiologie / Competență: Ecografie / Specialitate: Cardiologie

DR. MAXIM GEORGE RĂZVAN

Funcție: Doctor în Științe Medicale / Medic Primar Cardiolog ECDS 2 / Competență: Stimulatoare și Defibrilatoare cardiace implantabile, Ecografie Vasculară / Specialitate: Cardiologie

DR. TIWARI RISHI RAJ

Funcție: Medic Primar Cardiolog / Competență: Ecografie cardiacă / Specialitate: Cardiologie

    Formular Programare Consultație – Cardiologie

    Alegeți tipul investigației: