DESPRE NOI

Despre Centrul Medical Cermed

Ne-am inceput activitatea la 1 decembrie 2003, cu scopul de a deveni prima optiune atunci cand vine vorba de servicii medicale in Constanta.

Am integrat si dezvoltam in permanenta in cadrul clinicii mai multe specialitati medicale in vederea conturarii unui diagnostic solid si aplicarii celei mai adecvate terapii.

DIPLOME

Calitatea activitatii noastre este recunoscuta in mod oficial de-a lungul celor 19 ani de activitate de catre autoritatile abilitate, astfel ca incepand cu anul 2005 pana in prezent clinica noastra ocupa pozitii de top in clasamentul realizat de catre Camera de Comert Industrie Navigatie si Agricultura, atat la nivel local cat si la nivel national. In acelasi timp, acordarea premiilor de excelenta reprezinta o confirmare a cresterii noastre in activitatea pe care o desfasuram.

CERTIFICĂRI

Tinta noastra fiind oferirea unor servicii de cea mai inalta calitate, Centrul Medical Cermed a obtinut Certificarea ISO 9001 de la societatea de renume international RINA SERVICES SpA, fapt ce atesta inca o data calitatea inalta a serviciilor oferite pacientilor.

Certificarea ISO 9001 reprezinta un blazon al firmei noastre care ne obliga in acelasi timp sa respectam cu strictete principiile calitatii enuntate de acest certificat.